За оптимално развитие майчиното мляко е най-доброто хранене за кученце през първите няколко седмици от живота. Само ако майката няма достатъчно мляко, ще е необходимо да се допълва. Кученцата обаче не трябва да се хранят с краве мляко; те се нуждаят от специален състав като нашето „Happy Dog Supreme Baby Milk“ с ниско съдържание на лактоза и специални пробиотични култури за стабилизиране на червата.

Около четири седмици кученцата започват да се интересуват от твърдата храна Happy Dog Supreme Mini Baby & Junior, те искат да проучат какъв е вкусът й и да започнат да правят първите си срамежливи опити в купата за хранене. Някои майки ще кърмят малките си, докато навършат осем седмици, но повечето от тях спират да кърмят след шест седмици. Това е моментът да отучите и да започнете да слагате малките на твърда храна. Гранулите на

Happy Dog Supreme Mini Baby & Junior

са изчислени и с тях може да се захранват подрастващите бебета от 30-дневна възраст.

Преходът от майчиното мляко към твърдата храна натоварва значително организма на малкото кученце. За да му помогнат да се справи с тази фаза и да се избегнат  храносмилателни проблеми, те трябва да се хранят с първокласни гранули за подрастващи кученца които от самото начало освен гранулите се хранят и с консерва. Консервата служи като балансираща спомагателна храна ……….. Но запомнете основната храна е гранулата !

Гранулите за подрастващи кученца е много важна, тъй като хранителните нужди на младите подрастващи кучета се различава значително от хранителните нужди на възрастните животни.

Качествените гранули са Супер Премиум без да им в тяхното съдържание консерванти, оцветители и ГМО.

В качествените гранули Супер Премиум има всички необходими съставки и не е нужно да се дава допълнително разни добавки, витамини и т.н. !

Вашият коментар