Happy Dog Supreme – здравословна суха храна с премиум качество.

За нейното производство се използват само най-добрите продукти, като се предпочитат тези, от местни производители, и разбира се без употребата на химични добавки и пълнежи, изкуствени аромати или пък ГМО. Разнообразието от варианти дава възможност на всеки да избере най-подходящата храна за своето куче, защото за всяка възраст, големина и тегло и за всички нива на активност Happy Dog има подходящата рецепта!

Сухата храна на Happy Dog ви предлага сигурността, от която се нуждаете. Нашата суха храна е с най-високо качество е идеално подходяща за хранителните нужди на младите кучета и кученца. Сухата храна Happy Dog съдържа всички основни витамини и хранителни вещества, от които вашето кученце се нуждае, за да стане голямо и силно. Породата също до голяма степен определя енергийните нужди на кученцата и младите кучета. Поради тази причина храната за кученца Happy Dog е настроена на следните нужди:

Имаме храна за кученца за малки, средни и големи породи.

Нашата двуфазна концепция се фокусира върху това, което майките вълчици инстинктивно ‘търсят’ за храната на своето потомство. Кученцата не се отбиват рязко от майчиното мляко до твърда храна, а по-скоро в двуетапен процес.

С двуфазната концепция Happy Dog вашето кученце първо се храни с високо протеинова диета, тъй като това е еквивалентно на предварително усвоена храна. Между петия и седмия месец има преминаване към по-високи количества, съобразени с природните условия.

Нека нашият екип за обслужване на клиенти на Мопс България ви посъветва, ако не сте сигурни коя е най-добрата храна за вашето куче. Нашите експерти с удоволствие ще ви посъветват по всички ваши въпроси.

Вашият коментар