Скъпи приятели на кучетата,

Вече трето поколение на нашето семейство произвежда висококачествена храна за животни в баварския град Веринген.

Като страстни любители на кучета се стремим да осигурим оптималната за тях храна,затова сме разработили единствени по-рода си рецепти,гарантиращи здравето и жизнеността на Вашето куче.

Особеното в тях е: Внимателно подбраното многообразие на чисти натурални продукти.

Предпочитаме сурвини,произведени от местни фермери и гарантираме лично сигурния произход на използваните от нас хранителни съставки. Използват се само висококачествени протеини,комбинирани с ценните свойства на подправки и плодове.

По този начин Happy Dog предлага именно храната, от която се нуждае Вашето куче.

С най-сърдечни поздрави, Ваш Георг Мюлер собственик на Happy Dog

 

Поръчка и доставка на гранули Happy Dog -Германия

Фирма Мопс България откликна на молбата от нашите многобройни клиенти от цялата страна, които изпитват затруднения с намирането на качествени гранули висок клас  за кучета порода Мопс.

Мопс България Ви предлага изпитани и качествени гранули супер премиум Happy Dog – Германия висок клас на изгодни цени благодарение на официалния вносител за България Рихтер Фарма ЕООД

Ако искате да имате здраво и качествено куче Мопс не правете компромис с храната !!! Всички наши  бебета Мопс и по-възрастните кучета Мопс се хранят повече от 7-години само и единствено  с гранули и консерви Хепи Дог – Германия !

Всички бебета от развъдник Мопс България са захранени с  Happy Dog Mini Baby+Junior 29 /за кучета от дребни породи от 1 до 12 месеца/